Vi kan alla fälgar

Våra tjänster

Oavsett din fälgs modell eller storlek, har vi kompetensen att återställa och försköna dem. Vårt team är utrustat med avancerad CNC-teknologi för att effektivt ta bort skador och återskapa en bländande finish på dina fälgar.

Fälgreparation i Borås

Vi fixar alla fälgar

Svarvning av Diamond Cut Fälgar

Specialister på Diamond Cut

 • Hos Fixa Fälgen hanteras varje steg av svarvningsprocessen med största expertis och omsorg.
 • Vår användning av avancerad CNC-teknologi och erfarna tekniker garanterar att varje fälg behandlas med precision och återställs till högsta möjliga standard.

Diamond Cut svarvning hos Fixa Fälgen är en process som kombinerar hantverksskicklighet med modern teknik för att leverera enastående resultat och återställa fälgarnas skönhet och glans.

Vi fixar alla fälgar

Aluminium- och Lättmetall fälgrenovering

Expertisen hos Fixa Fälgen

 • Varje steg i renoveringsprocessen för aluminium- och lättmetallfälgar utförs med stor noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.
 • Vi använder högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa att dina fälgar inte bara ser fantastiska ut, utan också är skyddade mot framtida slitage.

Vår process för aluminium- och lättmetallfälgrenovering hos Fixa Fälgen är inriktad på att återställa fälgarnas skönhet och funktion, med en finish som håller högsta kvalitet och hållbarhet.

Expert på fälgvård i Borås.
Vi är experter på fälgvård

Vi fixar alla fälgar

Riktning

Rikta Skeva Fälgar

  • Vår erfarenhet och noggrannhet i riktning av skeva fälgar innebär att vi kan återställa nästan alla fälgar till sitt ursprungliga skick.
  • Genom att använda avancerad teknik och metodik säkerställer vi att varje fälg behandlas med största omsorg och precision för optimalt resultat.

På Fixa Fälgen förstår vi vikten av riktade och balanserade fälgar för din körupplevelse. Vår process är utformad för att återställa dina fälgars funktion och utseende, så att du kan köra säkert och med stil.

Vi fixar alla fälgar

Blästring och Färgbyte

Expertisen hos Fixa Fälgen

 • Vår blästrings- och färgbytestjänst kombinerar precision och kvalitet för att ge dina fälgar en helt ny look.
 • Vi lägger stor vikt vid detaljer och kvalitet i varje steg av processen för att säkerställa att slutresultatet överträffar dina förväntningar.

På Fixa Fälgen är vi stolta över att kunna erbjuda en fullständig blästrings- och färgbytestjänst som inte bara förbättrar fälgarnas utseende, utan också bidrar till deras långsiktiga hållbarhet och skydd.

Fälgreparation i Borås. Fälgrenovering
Pulverlack hos Fixa Fälgen

Vi fixar alla fälgar

Pulverlackering

 

 • Vår pulverlackeringstjänst är en högteknologisk lösning som erbjuder överlägsen hållbarhet och finish jämfört med traditionella målningstekniker.
 • Vi använder endast högkvalitativa pulverlackprodukter, vilket säkerställer en slitstark yta som är motståndskraftig mot repor, korrosion och blekning.

Pulverlackering hos Fixa Fälgen innebär en effektiv och miljövänlig process som ger dina fälgar ett förstklassigt utseende och skydd. Vårt engagemang för precision och kvalitet i varje steg av processen garanterar ett resultat som inte bara ser bra ut, utan också varar länge.

Smådelslackering

Smådelslackering för Alla Fordon

Expertisen hos Fixa Fälgen

 • Vår smådelslackeringstjänst är skräddarsydd för att hantera en mängd olika smådelar från alla typer av fordon, från klassiska bilar till moderna motorcyklar.
 • Vi använder endast högkvalitativa lacker och modern utrustning för att säkerställa ett professionellt och varaktigt resultat.

Smådelslackering hos Fixa Fälgen ger dina fordonsdelar ett nytt liv och utseende. Vår noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer i varje steg av processen garanterar att dina fordon inte bara ser bra ut, utan också håller en hög standard av kvalitet och hållbarhet.

Smådelslackering för Alla Fordon
Vi är experter på fälgvård. Fälgrenovering

Diamond Cut fälg (polerad front)

Svarvning av skadad kant och klarlack

Från:

16″-17″_________________2250 kr

18″ ____________________2450 kr

19″ ____________________2650 kr

20″ ____________________2950 kr

21″ ____________________3250 kr

22″-33″ ______________Offert

Diamond Cut fälgar med skadad insida - Offert
Fixa fälgen - experter på att laga fälgar

Färgbyte, riktning, montering/ balansering

Vi är experter på fälgvård. Fälgrenovering

Aluminium fälg (lackad yta)

Reparation av skada, lackering, pulverlack och klarlack

Från:

16″-17″ _________________2450 kr

18″ ____________________2650 kr

19″ ____________________2850 kr

20″ ____________________3150 kr

21″ ____________________3450 kr

22″-33″ __________________Offert

Vi fixar alla fälgar

Lite före och efter bilder

Vi är experter på fälgvård. Fälgrenovering. Färgförsäljning och Refill hos Fixa Fälgen

Professionell Färgservice för Dina Projekt

Färgförsäljning och Refill hos Fixa Fälgen

Fixa Fälgen erbjuder inte bara expertis inom fälgrenovering, utan säljer även högkvalitativ färg och utför refill-tjänster. Vår service är idealisk för både professionella och DIY-projekt där specifik färgkvalitet och matchning är avgörande.

För att köpa färg eller diskutera dina behov av refill, kontakta oss direkt på Fixa Fälgen. Vi är här för att erbjuda professionell rådgivning och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa bästa möjliga resultat för ditt lackeringsprojekt

Varför välja oss

På Fixa Fälgen är vi dedikerade till att återställa och försköna fälgar av alla typer. Med avancerad CNC-teknologi och expertis inom fälgvård kan vi erbjuda en komplett service från riktning till kundanpassad färgning. Vårt mål är att återställa dina fälgar till nyskick. Vi värdesätter kvalitet och precision i varje steg av processen, från initial tvätt till den slutliga finishen.

Vi behandlar varje fälg med individuell uppmärksamhet, erbjuder anpassade lösningar från färgändringar till detaljerad reparation, för att möta varje kunds unika behov och förväntningar.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi arbetar inte bara för att återställa dina fälgar till deras optimala skick. Vår mission är att erbjuda en serviceupplevelse som överträffar dina förväntningar.

Vår toppmoderna CNC-teknologi säkerställer en precision och finish på fälgarna som ofta överträffar fabriksstandard, vilket garanterar dig en oöverträffad kvalitet på renoveringen.

Trots att vi bara har varit verksamma i cirka två år, har vårt team av fälgvårdsexperter snabbt blivit populära för vår professionalism, exceptionella service och snabba leveranstider, som återspeglas i våra utmärkta Google-recensioner.

 
Vi tar hand om dina fälgar för en ökad körglädje

Leverans och Inlämning hos Fixa Fälgen

I Borås-området - Gratis Hämtning och Lämning:

Fixa Fälgen erbjuder kostnadsfri hämtning och lämning av fälgar inom Borås-området. Detta innebär en smidig och bekväm service för dig som kund, där du kan få dina fälgar upphämtade och återlämnade till din önskade adress utan extra kostnad.

Utanför Borås-området - Hämtning och Lämning (Avgift):

För kunder som bor utanför Borås och inom en radie av 5 mil, erbjuder Fixa Fälgen en hämtning- och lämningstjänst mot en avgift på 300 kronor per resväg. Detta innebär att om du önskar både hämtning och lämning, blir den totala kostnaden 600 kronor.

Utanför Borås-området - DHL och fraktsedel

Bor du en bit ifrån oss? Inga bekymmer! På Fixa Fälgen har vi en smidig lösning för dig. Vi erbjuder DHL-fraktservice för att säkerställa att dina fälgar når oss tryggt och säkert, oavsett var i landet du befinner dig. Kontakta oss bara för att ordna en fraktsedel och vi sköter resten. Din bekvämlighet är vår prioritet!

Rulla till toppen