Vi kan alla fälgar

Våra tjänster

Oavsett din fälgs modell eller storlek, har vi kompetensen att återställa och försköna dem. Vårt team är utrustat med avancerad CNC-teknologi för att effektivt ta bort skador och återskapa en bländande finish på dina fälgar.

Fälgreparation i Borås

Vi fixar alla fälgar

Svarvning av Diamond Cut Fälgar

Specialister på Diamond Cut

 • Hos Fixa Fälgen hanteras varje steg av svarvningsprocessen med största expertis och omsorg.
 • Vår användning av avancerad CNC-teknologi och erfarna tekniker garanterar att varje fälg behandlas med precision och återställs till högsta möjliga standard.

Diamond Cut svarvning hos Fixa Fälgen är en process som kombinerar hantverksskicklighet med modern teknik för att leverera enastående resultat och återställa fälgarnas skönhet och glans.

Vi fixar alla fälgar

Aluminium- och Lättmetall fälgrenovering

Expertisen hos Fixa Fälgen

 • Varje steg i renoveringsprocessen för aluminium- och lättmetallfälgar utförs med stor noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.
 • Vi använder högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa att dina fälgar inte bara ser fantastiska ut, utan också är skyddade mot framtida slitage.

Vår process för aluminium- och lättmetallfälgrenovering hos Fixa Fälgen är inriktad på att återställa fälgarnas skönhet och funktion, med en finish som håller högsta kvalitet och hållbarhet.

Expert på fälgvård i Borås.
Vi är experter på fälgvård

Vi fixar alla fälgar

Riktning

Rikta Skeva Fälgar

  • Vår erfarenhet och noggrannhet i riktning av skeva fälgar innebär att vi kan återställa nästan alla fälgar till sitt ursprungliga skick.
  • Genom att använda avancerad teknik och metodik säkerställer vi att varje fälg behandlas med största omsorg och precision för optimalt resultat.

På Fixa Fälgen förstår vi vikten av riktade och balanserade fälgar för din körupplevelse. Vår process är utformad för att återställa dina fälgars funktion och utseende, så att du kan köra säkert och med stil.

Vi fixar alla fälgar

Blästring och Färgbyte

Expertisen hos Fixa Fälgen

 • Vår blästrings- och färgbytestjänst kombinerar precision och kvalitet för att ge dina fälgar en helt ny look.
 • Vi lägger stor vikt vid detaljer och kvalitet i varje steg av processen för att säkerställa att slutresultatet överträffar dina förväntningar.

På Fixa Fälgen är vi stolta över att kunna erbjuda en fullständig blästrings- och färgbytestjänst som inte bara förbättrar fälgarnas utseende, utan också bidrar till deras långsiktiga hållbarhet och skydd.

Fälgreparation i Borås. Fälgrenovering
Pulverlack hos Fixa Fälgen

Vi fixar alla fälgar

Pulverlackering

 

 • Vår pulverlackeringstjänst är en högteknologisk lösning som erbjuder överlägsen hållbarhet och finish jämfört med traditionella målningstekniker.
 • Vi använder endast högkvalitativa pulverlackprodukter, vilket säkerställer en slitstark yta som är motståndskraftig mot repor, korrosion och blekning.

Pulverlackering hos Fixa Fälgen innebär en effektiv och miljövänlig process som ger dina fälgar ett förstklassigt utseende och skydd. Vårt engagemang för precision och kvalitet i varje steg av processen garanterar ett resultat som inte bara ser bra ut, utan också varar länge.

Smådelslackering

Smådelslackering för Alla Fordon

Expertisen hos Fixa Fälgen

 • Vår smådelslackeringstjänst är skräddarsydd för att hantera en mängd olika smådelar från alla typer av fordon, från klassiska bilar till moderna motorcyklar.
 • Vi använder endast högkvalitativa lacker och modern utrustning för att säkerställa ett professionellt och varaktigt resultat.

Smådelslackering hos Fixa Fälgen ger dina fordonsdelar ett nytt liv och utseende. Vår noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer i varje steg av processen garanterar att dina fordon inte bara ser bra ut, utan också håller en hög standard av kvalitet och hållbarhet.

Smådelslackering för Alla Fordon
Vi är experter på fälgvård. Fälgrenovering

Diamond Cut fälg (polerad front)

Svarvning av skadad kant och klarlack

Från:

16″-17″________________2250 kr

18″ ___________________2450 kr

19″ ___________________2650 kr

20″ ___________________2950 kr

21″ ___________________3250 kr

22″-33″ ______________Offert

Diamond Cut fälgar med skadad insida - Offert
Moms tillkommer för företag
Fixa fälgen - experter på att laga fälgar

Färgbyte, riktning, montering/ balansering

Moms tillkommer för företag
Vi är experter på fälgvård. Fälgrenovering

Aluminium fälg (lackad yta)

Reparation av skada, lackering, pulverlack och klarlack

Från:

16″-17″ ________________2450 kr

18″ ___________________2650 kr

19″ ___________________2850 kr

20″ ___________________3150 kr

21″ ___________________3450 kr

22″-33″ _________________Offert

Moms tillkommer för företag

Vi fixar alla fälgar

Lite före och efter bilder

Vi är experter på fälgvård. Fälgrenovering. Färgförsäljning och Refill hos Fixa Fälgen

Professionell Färgservice för Dina Projekt

Färgförsäljning och Refill hos Fixa Fälgen

Fixa Fälgen erbjuder inte bara expertis inom fälgrenovering, utan säljer även högkvalitativ färg och utför refill-tjänster. Vår service är idealisk för både professionella och DIY-projekt där specifik färgkvalitet och matchning är avgörande.

För att köpa färg eller diskutera dina behov av refill, kontakta oss direkt på Fixa Fälgen. Vi är här för att erbjuda professionell rådgivning och produkter av högsta kvalitet för att säkerställa bästa möjliga resultat för ditt lackeringsprojekt

Varför välja oss

På Fixa Fälgen är vi dedikerade till att återställa och försköna fälgar av alla typer. Med avancerad CNC-teknologi och expertis inom fälgvård kan vi erbjuda en komplett service från riktning till kundanpassad färgning. Vårt mål är att återställa dina fälgar till nyskick. Vi värdesätter kvalitet och precision i varje steg av processen, från initial tvätt till den slutliga finishen.

Vi behandlar varje fälg med individuell uppmärksamhet, erbjuder anpassade lösningar från färgändringar till detaljerad reparation, för att möta varje kunds unika behov och förväntningar.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi arbetar inte bara för att återställa dina fälgar till deras optimala skick. Vår mission är att erbjuda en serviceupplevelse som överträffar dina förväntningar.

Vår toppmoderna CNC-teknologi säkerställer en precision och finish på fälgarna som ofta överträffar fabriksstandard, vilket garanterar dig en oöverträffad kvalitet på renoveringen.

Trots att vi bara har varit verksamma i cirka två år, har vårt team av fälgvårdsexperter snabbt blivit populära för vår professionalism, exceptionella service och snabba leveranstider, som återspeglas i våra utmärkta Google-recensioner.

Vi är experter på fälgvård

Snabbt Växande Och God Renommé

Endast två år gamla imponerar vårt på Team på Fixa Fälgen redan med professionalism, exceptionell service och snabbhet, bekräftat av våra recensioner.

Vi är experter på fälgvård

Fixa Fälgen
5.0
Baserat på 39 recensioner
powered by Google
Nicklas SundqvistNicklas Sundqvist
16:21 04 Jul 24
Grymt nöjd över resultatet när mina fälgar lackades om i en ny kulör, dessutom så fixade han detta så otroligt snabbt och smidigt!! Tack för ett toppen resultat!
ENTRA SVERIGE ABENTRA SVERIGE AB
13:58 15 Jun 24
Varmt rekommenderarTrevligt bemötandeFick fälgen klar snabbare än lovat!
A NorbergA Norberg
16:30 10 Jun 24
Bra jobbat, mina skamfilade fälgar blev som nya efter reparation och lackering. 👌
Anders BredénAnders Bredén
15:39 16 May 24
Tösens bilfälg trasig, jäkla trottoar:)Ringde ut till Ali på ”Fixa Fälgen” han sa kom hit vi ordnar detta.Fälgen blev som ny, grymt bra arbete.Tack för ett grymt bra arbete o bemötande// Anders B
Simon SSimon S
06:47 20 Apr 24
Legend som fixade två fälgar åt mig. Han är dessutom så trevlig att man med glädje skulle återkomma!
Frida HanssonFrida Hansson
18:33 11 Apr 24
Utmärkt service och mycket gott bemötande! Personalen var otroligt trevlig och gjorde besöket till en positiv upplevelse.Fantastiskt jobb med att laga mina fälgar! Resultatet är felfritt och professionellt utfört. Rekommenderar starkt!
Bengt MöllerBengt Möller
15:22 15 Mar 24
Fixade sonens dyra fälgar efter han blivi trängd mot kant….. trodde inte det var möjligtMen perfekt - stor besparing mot köpa nya
P SP S
15:34 19 Feb 24
Körde ned i en potthåla och förstörde min ena plåtfälg. Lämnade in fälgen sent en fredag eftermiddag och fick tillbaka den lagad på måndagen helgen efter. 5/5 utmärkt service!
Linus GustafssonLinus Gustafsson
17:05 05 Feb 24
Bäst pris och tillmötesgående med goda resultat.
Magnus AabergMagnus Aaberg
13:35 03 Feb 24
Grymt jobb av mina original polestar fälgar! Rekommenderar Ali om ni vill ha era fälgar som nya men till ett vettigt pris. Snabb bra service å dom kan sin grej !Mvh. Magnus Aaberg
AxelAxel
12:52 30 Jan 24
Åtgärdade 4 st fälgar åt en av våra kunder här. Kan inte säga annat än perfekt jobb, fälgarna såg ut som nya när dem var klara! Kan varmt rekommendera!
Johnny WerkanderJohnny Werkander
14:49 17 Jan 24
Kan inte säga mer än att verkligen allt var 5/5 Bemötande och resultat låg på topp!
Johnny WerkanderJohnny Werkander
14:49 17 Jan 24
Kan inte säga mer än att verkligen allt var 5/5 Bemötande och resultat låg på topp!
Edvin BerglundEdvin Berglund
15:45 16 Jan 24
Mycket bra resultat och kundbemötande! Mycket smidigt att lämna hela hjulet och hämta när det komplett när fälgen var fixad. Rekomenderas!
Niclas LindbergNiclas Lindberg
21:47 06 Nov 23
Riktigt bra och trevligt bemötande och mina skeva fälgar riktade han grymt snabbt och bra 👍Rekommenderas starkt
Sebastian LindbergSebastian Lindberg
20:31 02 Oct 23
Extremt trevligt bemötande! Efter bara några dagar var han klar och fälgen var som ny! Otroligt nöjd!Ring han bara innan du kommer då han är ute på vift ibland så löser han problemet! 😁Riktigt prisvärd tjänst!
Jörg JornitzJörg Jornitz
20:45 17 Aug 23
Janne TidemanJanne Tideman
11:23 17 Aug 23
Ali på Fixa Fälgen är inte bara supertrevlig utan också en fälgfixare i absoluta världsklass !! Skadade och fula fälgar blir bättre än nya !! Är det någon som kan laga och lackera din fälg så är det Ali 👍Tusen tack Ali !! 🙏
Niklas AnderssonNiklas Andersson
09:46 08 Aug 23
Väldigt trevlig, bra och snabb service! Inget att klaga på👌🏼
Daniel KindhDaniel Kindh
15:16 28 Jun 23
Lämnade in en uppsättning BBS splitfälgar med kraftig ärgning på samtliga kanter. Mer än nöjd med resultatet samt bemötande av Ali.
Anders AronssonAnders Aronsson
18:16 30 Mar 23
Väldigt nöjd med resultatet på mina fälgar, dom blev som nya igen efter år av skador och ärgade ytor.
js_loader
 
Vi tar hand om dina fälgar för en ökad körglädje

Leverans och Inlämning hos Fixa Fälgen

I Borås-området - Gratis Hämtning och Lämning:

Fixa Fälgen erbjuder kostnadsfri hämtning och lämning av fälgar inom Borås-området. Detta innebär en smidig och bekväm service för dig som kund, där du kan få dina fälgar upphämtade och återlämnade till din önskade adress utan extra kostnad.

Utanför Borås-området - Hämtning och Lämning (Avgift):

För kunder som bor utanför Borås och inom en radie av 5 mil, erbjuder Fixa Fälgen en hämtning- och lämningstjänst mot en avgift på 300 kronor per resväg. Detta innebär att om du önskar både hämtning och lämning, blir den totala kostnaden 600 kronor.

Utanför Borås-området - DHL och fraktsedel

Bor du en bit ifrån oss? Inga bekymmer! På Fixa Fälgen har vi en smidig lösning för dig. Vi erbjuder DHL-fraktservice för att säkerställa att dina fälgar når oss tryggt och säkert, oavsett var i landet du befinner dig. Kontakta oss bara för att ordna en fraktsedel och vi sköter resten. Din bekvämlighet är vår prioritet!

Rulla till toppen