Vi tar hand om dina fälgar för en ökad körglädje

Om oss

zz-trans.png
Spela videoklipp
Vi tar hand om dina fälgar för en ökad körglädje

Om oss

Grundat i maj 2022 av Ali, en veteran med över 20 års erfarenhet inom fälgvård, har Fixa Fälgen snabbt etablerat sig som en betrodd partner i Borås för alla typer av fälgrenoveringstjänster. 

Vi specialiserar oss på att förvandla slitna och skadade fälgar till verk av konst. Med hjälp av vår avancerade CNC-maskin ger vi nytt liv till Diamond Cut fälgar genom att svarva dem till en spegelblank yta. Vi är också experter på att restaurera den inre delen av fälgarna, vilket ger dem ett nytt och förbättrat utseende.

Färgändring är en annan av våra specialiteter. Oavsett om du söker en subtil förändring eller en komplett makeover för dina fälgar, kan vi anpassa dem efter dina önskemål.

Fixa Fälgen - Din Expert på Fälgrenovering i hjärtat av Borås

Vi rekommenderar att fälgarna lämnas in utan däck, men om det inte är möjligt, står vi redo att sköta om demontering, montering och balansering. Vår noggranna renoveringsprocess tar normalt sett mellan 2 – 4 arbetsdagar, beroende på skadans omfattning.

För att göra din upplevelse ännu smidigare, erbjuder vi också en gratis hämt- och lämningstjänst inom Borås. En kostnad av 300:- per körväg inom en 5 milsradie och DHL frakalternativ vid längre körsträckor.

Våra sociala medier

Varför välja oss

På Fixa Fälgen är vi dedikerade till att återställa och försköna fälgar av alla typer. Med avancerad CNC-teknologi och expertis inom fälgvård kan vi erbjuda en komplett service från riktning till kundanpassad färgning. Vårt mål är att återställa dina fälgar till nyskick. Vi värdesätter kvalitet och precision i varje steg av processen, från initial tvätt till den slutliga finishen.

Vi behandlar varje fälg med individuell uppmärksamhet, erbjuder anpassade lösningar från färgändringar till detaljerad reparation, för att möta varje kunds unika behov och förväntningar.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi arbetar inte bara för att återställa dina fälgar till deras optimala skick. Vår mission är att erbjuda en serviceupplevelse som överträffar dina förväntningar.

Vår toppmoderna CNC-teknologi säkerställer en precision och finish på fälgarna som ofta överträffar fabriksstandard, vilket garanterar dig en oöverträffad kvalitet på renoveringen.

Trots att vi bara har varit verksamma i cirka två år, har vårt team av fälgvårdsexperter snabbt blivit populära för vår professionalism, exceptionella service och snabba leveranstider, som återspeglas i våra utmärkta Google-recensioner.

Engagemang och Expertis

Vi är dedikerade till att leverera oöverträffad service. Med djupgående kunskap, teknisk skicklighet och en känsla för detaljer så garanterar vi att dina fälgar lämnar vår verkstad i ett skick som är lika bra, om inte bättre, än när de var nya.

Rulla till toppen